We don't promise, We deliver

Surinam Air Cargo is een transportbedrijf dat zich met name heeft gespecialiseerd in alle vrachtverkeer tussen Nederland en Suriname. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Schiphol-Zuid/Hoofddorp aan de Leisteen 3-5, 2132 ME.

Het bedrijf is in 1992 opgericht en heeft zich ontwikkeld als een van de grootste expediteurs in dit specialisme. Surinam Air Cargo is gecertificeerd door de International Air Transport Association (IATA) |& ISO 9001. Dit geeft aan dat we een betrouwbaar bedrijf zijn dat met uiterste zorg uw vrachtverzending regelt.

Onze klantenkring bestaat onder andere uit het Surinaamse bedrijfsleven (business to business) maar zeker ook uit de Surinaamse gemeenschap (Particulieren). Met name voor de particulieren hebben we naast het hoofdkantoor op vliegveld Schiphol te Schiphol-Zuid/Hoofddorp ook 10 vestigingen verspreid over Nederland. Deze filialen zijn in Almere, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam. Daarnaast hebben we ook 8 vestigingen in Suriname waar u uw pakket(ten) kan afhalen/versturen naar Nederland.

PICO: voor al uw lucht- en zeevracht

Verstuur zonder zorgen uw pakket van Nederland naar Paramaribo int. Cargo Office (PICO) en vice versa.

Filialen

Surinam Air Cargo heeft filialen verspreid door het land.

Bekijk onze filialen:

Nederland »Suriname »

Ophaalservice

Heeft u één of meerdere dozen die moeten worden opgehaald? Vraag dit aan via de website!

Mijn pakket laten ophalen »

Kerstsluiting 2022 Luchtschema Suriname Luchtschema Nederland en Belgie